Home Salarisexpert

Salarisexpert

Salar is een sterk groeiend sociaal secretariaat in Kasterlee, een gevestigde waarde in de Kempen. Maar ook daarbuiten zijn we steeds meer actief, voornamelijk in de provincies Antwerpen en Limburg. Met meer dan 40 jaar ervaring, een gemotiveerd team van meer dan 50 specialisten en een eigen IT & juridische dienst staan wij garant voor expertise binnen handbereik. Onze medewerkers zijn experten in hun vakgebied en op die manier échte adviseurs voor meer dan 3000 ondernemingen. Wij investeren elke dag in de kennis en het welzijn van onze medewerkers door een ruim opleidingsaanbod, werken in een hedendaagse omgeving en een goede work-life balans. Dankzij onze klantgerichte en vernieuwende aanpak blijft Salar groeien. Daarom willen we ons team versterken met een salarisexpert.

Salar-248_2

Functieomschrijving

Je komt terecht in een team van 6 gemotiveerde collega’s.
Samen neem je een aantal klanten voor je rekening en draag je zorg voor een feilloze berekening van de lonen, extralegale voordelen, RSZ, e.a.
Je meerwaarde voor onze klanten is dat je de voortdurend veranderende wetgeving in de verschillende bedrijfssectoren correct toepast.
Na de inwerkperiode zal je onze klanten adviseren over lonen, contracten, voordelen, bonussen, premies, overuren, loonsimulaties en loonoptimaliseringen, om maar enkele zaken te noemen. Dat maakt deze functie voor vele jaren afwisselend en uitdagend.

Profiel

Was je altijd al gek op cijfers en heeft Excel geen geheimen meer voor jou? Dan kan jij je in onze payroll functie helemaal uitleven.
Je springt vlot om met de meest courante informaticatools. Je heldere en vlotte communicatiestijl is één van je troeven.

Aanbod

Een dynamische en boeiende job in een modern kantoor met een aangename collegiale werksfeer. Permanente opleidingen, zowel intern als extern zodat je kennis up-to-date blijft. Na de inwerkperiode kan je over een bedrijfswagen beschikken. Onze werkweek van 34 uur laat een goede work-life balans toe.

Solliciteer hier

Als je interesse hebt om ons team te versterken, stuur dan nu jouw cv en motivatiebrief. Je kan rekenen op onze discretie. We hechten veel belang aan een zorgvuldig aanwervingsproces. Daarom zal je in een derde fase uitgenodigd worden voor een assessment bij Goelen & Gaukema HR Partners waar jouw competenties in kaart gebracht worden.

 • Persoonlijke informatie

  Vul hier je persoonlijke gegevens in

 • Jouw cv

  Upload hier je cv

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  • Jouw motivatiebrief

  • Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 1.

   Andere vacatures

   Salar Sociaal Secretariaat Expertise

   Sociaal Juridisch Expert

   Solliciteer nu
   Salar Sociaal Secretariaat klant

   Junior Sales Consultant

   Solliciteer nu