Home Sociaal Juridisch Expert

Sociaal Juridisch Expert

Salar is een sterk groeiend sociaal secretariaat in Kasterlee, een gevestigde waarde in de Kempen. Maar ook daarbuiten zijn we steeds meer actief, voornamelijk in de provincies Antwerpen en Limburg. Met meer dan 40 jaar ervaring, een gemotiveerd team van meer dan 50 specialisten en een eigen IT & juridische dienst staan wij garant voor expertise binnen handbereik. Onze medewerkers zijn experten in hun vakgebied en op die manier échte adviseurs voor meer dan 3000 ondernemingen. Wij investeren elke dag in de kennis en het welzijn van onze medewerkers door een ruim opleidingsaanbod, werken in een hedendaagse omgeving en een goede work-life balans. Dankzij onze klantgerichte en vernieuwende aanpak blijft Salar groeien. Daarom willen we ons team versterken met een Sociaal Juridisch Expert.

Salar-188_2

Functieomschrijving

Je komt terecht in een team van 6 enthousiaste collega’s met wie je een klantenportefeuille behartigt.
Alle aspecten van de sociale wetgeving worden je tijdens een trainingstraject aangeleerd.
Je past de relevante wet- en regelgeving toe en formuleert heldere en praktische aanbevelingen die onze klant op weg helpen.
Naarmate je kennis groeit, zal je antwoorden kunnen geven over complexere loondossiers, extralegale voordelen, tijdelijke werkloosheid, ouderschapsverlof, tijdskrediet e.a.
Zo zal deze functie je jarenlang heel wat voldoening en afwisseling bieden.

Profiel

Sociaal recht is jouw specialisatie of interesse.
Je bent in ieder geval gedreven, analytisch sterk en klantgericht ingesteld.
Meedenken met onze klanten en een helder antwoord formuleren op hun vragen is jouw dada.

Aanbod

Wij bieden een dynamische en boeiende job in een modern kantoor met een aangename collegiale werksfeer. Permanente opleidingen, zowel intern als extern zodat je kennis up to date blijft. Na de inwerkperiode kan je over een bedrijfswagen beschikken. Met onze werkweek van 34 uur streven wij een goede work-life balans na.

Solliciteer hier

Als je interesse hebt om ons team te versterken, stuur dan nu jouw cv en motivatiebrief. Je kan rekenen op onze discretie. We hechten veel belang aan een zorgvuldig aanwervingsproces. Daarom zal je in een derde fase uitgenodigd worden voor een assessment bij Goelen & Gaukema HR Partners waar jouw competenties in kaart gebracht worden.

 • Persoonlijke informatie

  Vul hier je persoonlijke gegevens in

 • Jouw cv

  Upload hier je cv

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  • Jouw motivatiebrief

  • Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 1.

   Andere vacatures

   Salar Jobs

   Salarisexpert

   Solliciteer nu
   Salar Sociaal Secretariaat klant

   Junior Sales Consultant

   Solliciteer nu