Home Werken bij

Salar blijft sterk groeien en daarom zijn wij continu op zoek naar nieuwe medewerkers

Dossier

Competentieprofiel

Wij hechten meer belang aan competenties dan aan diploma’s. Omdat onze klanten een hoog serviceniveau verwachten en we onze slogan “expertise binnen handbereik” elke dag waarmaken, verwachten we wel dat je denkt en handelt op bachelor- of masterniveau. Heb je nog net niet het voldoende niveau, dan voorzien we in begeleiding om in je functie te groeien.
Om zeker te zijn dat we geen talenten missen, wordt elke beloftevolle sollicitatie geëvalueerd door het gespecialiseerde bureau Goelen & Gaukema. Kijk al eens onderaan deze pagina wie we momenteel specifiek aanwerven.

Salaris2

Salaris

Salar biedt een salaris dat competitief is. We willen goed betalen, volgens objectieve criteria en met een maximaal gebruik van de fiscale stimuli van de overheid. En omdat salaris niet alles is, heb je al naar Work/lifebalance gekeken?

Koffietas3

Work/Lifebalance

Onze ruime en lichte kantoren staan in het filevrije Kasterlee. Omdat we graag hebben dat je reistijd beperkt is, rekruteren we bij voorkeur mensen die wonen in de Kempen.
Bij ons kun je bovendien werken in een ritme van 4 dagen per week (34 uur). Zo heb je voldoende tijd voor de andere dingen die het leven prettig maken.
Heb je ook al naar Werkomgeving gekeken? Daar zul je zien dat de 4 dagen bij Salar ook al aangenaam zijn.

Werkomgeving

Werkomgeving

Uit alle studies blijkt dat een aangename werkomgeving de tweede belangrijkste factor is om gelukkig te zijn in je werk. Een aangenaam kantoor, een overvloed aan licht en ruimte, de nieuwste ondersteunende technologie, bij Salar vind je het allemaal. Benieuwd naar de belangrijkste factor? Kijk dan even onder Jobs, daar gaat het over de jobinhoud.

Toetsenbord

Jobs

Bij Salar werven we proactief aan. Dat heeft als voordeel dat je in je rol kunt groeien en dat onze mensen nooit onder te hoge werkdruk komen te staan. Je krijgt alle ruimte om perfect werk af te leveren en je krijgt onmiddellijke feedback op werk dat je goed hebt gedaan.
Wij zoeken op dit moment in het bijzonder naar een:
• Payroll Medewerker
• Payroll Adviseur
• Sociaal Juridisch Expert
Denk je op een andere manier onze organisatie te kunnen versterken? Dan mag je altijd spontaan solliciteren.

Permanente Vacatures

Salar Sociaal Secretariaat Expertise

Sociaal Juridisch Expert

Solliciteer nu
Salar Jobs

Payroll Talent

Solliciteer nu
Salar Sociaal Secretariaat klant

Payroll Adviseur

Solliciteer nu