Home Werken bij

Werken bij

Bij Salar hebben vele medewerkers een andere achtergrond. Een juridische opleiding geeft je wellicht een goede basis om snel juridische expertise op te bouwen. Een diploma in een cijfermatige richting helpt je dan weer goed op weg om een sterke payroll expert te worden. Maar eigenlijk hechten we meer belang aan competenties en persoonlijke waarden zoals nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, klantgerichtheid en collegialiteit. In combinatie met een leergierige mindset en onze opleidingsmogelijkheden, komt die kennis vanzelf!

Salar Team

Personal Assistant

Als persoonlijk assistent van de zaakvoerder zorg je er voor dat hij, ondanks de groei van de organisatie, zijn klanten en medewerkers de expertise en service kan blijven geven die ze gewend zijn en waarop ze mogen rekenen.  Je capteert, analyseert en kanaliseert alle vragen van klanten, medewerkers, leveranciers en andere relaties die rechtstreeks bij de zaakvoerder terecht komen via mail en telefoon.  Naarmate je kennis van Salar groeit, voel je aan welke vragen je zelf kan beantwoorden, welke issues een persoonlijke aanpak van de zaakvoerder vereisen of welke collega’s of diensten je kan vragen om hun expertise in te zetten.  Bij grotere projecten of complexere dossiers faciliteer je door bv. coördinatie en voorbereidingen voor jouw rekening te nemen. Je betrekt de juiste collega’s, werkt mee aan presentaties, leest teksten na, stemt af met de klant en zorgt voor opvolging. Je weet ten allen tijde, zowel schriftelijk als mondeling, dezelfde stijlvolle, klantgerichte en empathische manier van communiceren te hanteren waar Salar om bekend staat.

Solliciteer nu

Klantenadviseur

Sociaal-juridisch adviseur die graag klanten bezoekt en informeert.
Je trekt er op uit om bedrijfsleiders en HR verantwoordelijken uitleg te geven over de specifieke rol die Salar als sociaal secretariaat opneemt voor zijn klanten. Wanneer ze effectief aan boord komen, begeleid je deze nieuwe klanten stap voor stap tijdens het begin van de samenwerking met Salar.  Je legt de basisprincipes uit van ons softwarepakket, je zorgt voor alle nodige opstartdocumenten, kortom je zorgt voor een zorgeloze en vlotte start.  Naarmate jouw expertise groeit, ga je ook langs bij onze klanten om hen te begeleiden bij complexere zaken zoals het voorbereiden, adviseren en begeleiden bij sociale inspecties.  Je hoeft zelf niet alle antwoorden te kennen want je kan steeds aankloppen bij de juridische en andere experten van Salar.   Jouw focus is zorgen dat de klant geholpen wordt.  Samen nemen jullie de zorgen van de klant weg zodat hij zich kan focussen op zijn core-business. Als je niet bij klanten bent, werk je vanuit ons modern kantoor waar je alle tools voorhanden hebt om jouw dossiers administratief verder af te handelen.

Solliciteer nu

Kom jij ons team versterken?

Bij Salar zijn we altijd op zoek naar nieuwe experten om ons team te versterken. Als expert heb je een belangrijke functie voor onze klanten. Je neemt immers een deel van hun administratieve zorgen weg en helpt de bedrijfsleiders goed te zorgen voor hun personeel. Maar onderschat deze verantwoordelijkheid niet. Wil de klant je blindelings kunnen vertrouwen, dan moet hij kunnen rekenen op jouw feilloze inzichten. Je onderzoekt elke situatie zorgvuldig, past de relevante wet- en regelgeving toe en formuleert heldere en praktische aanbevelingen die onze klant concreet op weg helpen.

  • Geen focus op diploma’s, wel op competenties
  • Klantvriendelijkheid
  • Je volgt de trends in je werkveld
  • Teamspeler
Spontane sollicitatie

Het selectieproces

Net als met onze klanten willen we ook met jou een langetermijnrelatie aangaan. We gaan dus niet over één nacht ijs. Iedereen die bij Salar start, heeft een assessment doorlopen bij Goelen & Gaukema HR Partners. Op basis daarvan gaan we kijken of er een ‘match made in heaven’ is tussen onze bedrijfswaarden en jouw competenties. Het assessment is dus even belangrijk voor jou als voor ons. Zo neem je met een gerust hart een beslissing over je carriereswitch.

Stap 1

Je solliciteert

Stap 2

Oriënterend gesprek bij Goelen & Gaukema

Stap 3

Kennismaking met Salar

Stap 4

Assessment

Stap 5

Aanwervingsgesprek

Het Salar team

Een dynamische en boeiende job in een modern kantoor met een aangename collegiale werksfeer. Permanente opleidingen, zowel intern als extern zodat je kennis up to date blijft. Na de inwerkperiode kan je over een bedrijfswagen beschikken. Met onze werkweek van 34 uren streven wij een goede work-life balans na.

  • Flexibele werkuren
  • Work-life balans
  • Transparant loonbeleid
  • Teamwork
Over ons

Zin om ons team te versterken?

Aarzel niet, jouw sollicitatie is welkom.