Home Onze expertise

Onze expertise

Als ondernemer hebt u meer nodig dan een sociaal secretariaat dat louter de generieke kerntaken vervult. Het sociaal secretariaat moet de vertaler zijn van de complexe sociale en fiscale wetgeving naar de doelstellingen die u als ondernemer wil verwezenlijken.

Salar Meeting

De basis: zorgeloze loonadministratie

U wil verlost worden van alle paperassen zodat u zich kunt concentreren op wat echt om uw aandacht vraagt. Ons team van meer dan 50 experts werkt achter de schermen voor u. Zij zorgen voor een correcte loonadministratie: een essentiële basis om uw medewerkers tevreden te houden. Omdat wij met een forfait werken, hoeft u niet extra te betalen voor elke aanpassing of vergetelheid. Omdat we zelf betalen voor fouten zijn we er op gebrand om alles van de eerste keer goed te krijgen. Daar heeft u het voordeel van zorgeloosheid van. Een geheel andere aanpak dan wanneer u voor elke fout of vergetelheid moet bijbetalen.

Salar-262_home

Sociaal secretariaat +

Elke ondernemer, elke sector is verschillend, heeft eigen geplogenheden en een eigen stijl. Theoretische nota’s of self-service-applicaties helpen u geen meter vooruit. Daarom moet u kunnen rekenen op aangepaste expertise om de juiste beslissingen voor uw bedrijf te kunnen nemen. Dat is de gedrevenheid waarvan elke Salar-medewerker is doordrongen.

Zelfs de eigen interne HR-medewerker in menig bedrijf zit door de langs alle kanten gevraagde aandacht vaak gevangen in de ervaring en procedures van het bedrijf of de sector. Salar biedt net daarom inspiratie geput uit voorbeelden in andere branches.

Kortom, als u er niet meer in berust dat een sociaal secretariaat nu eenmaal noodzakelijk is, dan bent u klaar voor het sociaal secretariaat +: Salar.

Daarom kiest u voor Salar

Expertenteam

Gegarandeerde permanentie doordat uw dossier in handen is van een expertenteam

Praktijk, geen theorie

Wij leggen u niet uit hoe u bepaalde zaken zou kunnen aanpakken, maar leveren onmiddellijk het maatwerk.

Probleemoplosser

Onze experten begeven zich midden in de actie. Ze begeleiden de sociale inspectie mee / schuiven mee aan tafel als de vakbond over de vloer komt.

Softwaretools

U beschikt over de modernste softwaretools die zowel op een desktop, tablet als smartphone werken.

Technologie

Eigen ontwikkelde loonmotor en koppeling met externe databanken.

Partner

Menselijke betrokkenheid in reorganisatie en migratietrajecten.

Forfaitair tarief

Transparante kostenstructuur. Eén prijs voor alle dienstverlening.

Klant in de kijker

Onze klanten zijn één voor één echte ondernemers.

Dagelijks zetten ze zich in om hun bedrijf te laten uitgroeien tot een mooie, rendabele organisatie, waar het aangenaam werken is.
Daarom hebben ze meer nodig dan een sociaal secretariaat dat louter de generieke kerntaken vervult, en vallen ze terug op het expertenteam van Salar om hen de gemoedsrust te bezorgen die geen ander sociaal secretariaat hen kan bieden.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Wilt u meer weten over hoe onze expertise ook voor u binnen handbereik kan zijn?