Home Software

Onze software

Bij Salar weten we als geen ander hoe een loon moet berekend worden. Daarom hebben we ook hier onze expertise omgezet in een eigen ontwikkelde hypermoderne softwareomgeving. Dit laat ons toe om zeer snel in te spelen op wijzigingen in regelgeving, maar ook in de dienstverlening naar u toe.

Onze tools zijn ontwikkeld met beproefde technologie. We zijn regelmatig betrokken in diverse pilootprojecten om koppelingen te realiseren, zowel met overheden als met partners in HR.

Salar Software eSalar

Volledig digitaal

 

De verwerkte loonadministratie leveren wij volledig digitaal aan. Niet enkel digitale documenten, maar ook gegevensbestanden zoals bijvoorbeeld de digitale verwerking in uw boekhouding.

In de achtergrond automatiseren wij wat kan :

  • Beschikbare gegevens, zoals extern uitgevoerde DIMONA-meldingen, stromen automatisch in de loonadministratie binnen
  • U ontvangt gegarandeerd alle doelgroepverminderingen waarop u recht heeft. We koppelen immers de Ecaro-databank van de overheid aan onze database
  • Cross-controles tussen databanken vermijden elke vorm van anomalie. Dit wordt overigens bevestigd door onze permanent hoge score op de kwaliteitsbarometer van de R.S.Z.

Hrms Web

Salar Software HR

Hrms Web is een web interface die u kosteloos toegang geeft tot uw eigen dossier in Hrms (lees Hermes), onze eigen ontwikkelde loonmotor.
Deze web interface kan u zowel op desktop, tablet als smartphone gebruiken.
Via dit platform leveren we ook alle loondocumenten af en kan u de loonopgave digitaal invullen.

Meer over Hrms Web

Hrms Ego

Hrms Ego is een kosteloze webapp voor uw medewerkers.
In deze app kunnen zij eigen relevante HR documenten terugvinden en beheren.
Via deze webapp kunnen zij ook verlof aanvragen.

Meer over Hrms Ego

Doccle

Voor het verzenden van de loonadministratie werkt Salar samen met Doccle, de meest innovatieve oplossing in de markt voor de distributie van de loon- en HR-documenten. Dankzij Doccle kan u zo loonbrieven, individuele rekeningen en fiscale fiches elektronisch ter beschikking stellen van uw medewerkers.

Meer over Doccle

Koppelingen

 

Salar gaat voor de perfecte loonadministratie. Dat is de kern van onze software. Door gebruik te maken van de open standaarden, kunnen we ook snel en eenvoudig koppelingen realiseren met andere bestaande software die u gebruikt.

Hieronder een overzicht van enkele gerealiseerde koppelingen die onze klanten dagelijks gebruiken.

Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?

Wil u ook uw loonadministratie volledig digitaliseren en toegang krijgen tot de modernste loonmotor in Belgiƫ?

Dan maken we graag tijd vrij om al uw verdere vragen hierover te beantwoorden.