Home Software

Onze software

Bij Salar weten we als geen ander hoe een loon moet berekend worden. Daarom hebben we ook hier onze expertise omgezet in een eigen ontwikkelde hypermoderne softwareomgeving. Dit laat ons toe om zeer snel in te spelen op wijzigingen in regelgeving, maar ook in de dienstverlening naar u toe.

Onze tools zijn ontwikkeld met beproefde technologie. We zijn regelmatig betrokken in diverse pilootprojecten om koppelingen te realiseren, zowel met overheden als met partners in HR.

Salar Software eSalar

Volledig digitaal

De verwerkte loonadministratie leveren wij volledig digitaal aan. Niet enkel digitale documenten, maar ook gegevensbestanden zoals bijvoorbeeld de digitale verwerking in uw boekhouding.

In de achtergrond automatiseren wij wat kan :

  • Beschikbare gegevens, zoals extern uitgevoerde DIMONA-meldingen, stromen automatisch in de loonadministratie binnen
  • U ontvangt gegarandeerd alle doelgroepverminderingen waarop u recht heeft. We koppelen immers de Ecaro-databank van de overheid aan onze database
  • Cross-controles tussen databanken vermijden elke vorm van anomalie. Dit wordt overigens bevestigd door onze permanent hoge score op de kwaliteitsbarometer van de R.S.Z.

Salar gaat voor de perfecte loonadministratie. Dat is de kern van onze software. Door gebruik te maken van de open standaarden, kunnen we ook snel en eenvoudig koppelingen realiseren met andere bestaande software die u gebruikt.

Instructiefilms

Als klant beschikt u met HrmsWeb over de modernste softwaretools die zowel op een desktop, tablet als smartphone werken. Naast het beheer van uw eigen dossier, kunnen uw werknemers zonder meerkost genieten van een digitaal verlofaanvraagsysteem en een consultatiemodule voor hun sociale documenten. Salar biedt een volledig digitale payroll.

Indien u (nog) niet vertrouwd bent met de software, kan het zijn dat u ergens op vastloopt. Speciaal hiervoor hebben we enkele instructiefilmpjes gemaakt waar Tinne en Christel u haarfijn de meest courante functionaliteiten uitleggen.

Mocht u na het bekijken van een filmpje toch nog niet verder kunnen, dan zijn wij uiteraard steeds binnen handbereik en helpen we u telefonisch verder.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Als u na het bekijken van de filmpjes ook zin hebt gekregen om met onze software te werken, dan maken we graag tijd vrij om al uw verdere vragen te beantwoorden.