Home Great Place to Work

Great Place to Work®

Goede werkplekken zijn organisaties waar mensen vertrouwen hebben in het management, trots zijn op hun job en plezier beleven op het werk.

Salar is zo’n goede werkplek, en mag zich voor het derde jaar op rij een Great Place to Work® noemen.

 

Salar-297

Wat is een Great Place to Work®?

Great Place to Work® is een onafhankelijke certificering voor het werkklimaat binnen organisaties.
De Trust Index-enquête bevraagt werknemers over de vijf waarden van het universele Great Place to Work-model: eerlijkheid, kameraadschap, respect, trots, en geloofwaardigheid.
Daarnaast levert de werkgever ook de Culture Brief aan, waarin kwantitatieve gegevens gedeeld worden over het werkgeverschap.
Het certificaat is één jaar geldig.

Ondanks alle Amerikaanse modewoorden die je hier leest: we blijven gewoon een nuchter Kempisch bedrijf.

Werkomgeving

Waarom we deelnemen

Omdat “Expertise binnen handbereik” geen holle slogan is, willen we enkel toppers aan boord die deze belofte elke dag waarmaken.
Echte toppers functioneren het best in een fantastische werkplek, waar de bedrijfscultuur gebaseerd is op wederzijds vertrouwen, waar je trots bent op wat je doet en waar je het leuk vindt om met je collega’s samen te werken. Bij Salar doen we ons best om zo’n werkplek te creëren en we kijken steeds hoe het nog beter kan.
Om dat uit te zoeken, werken we samen met het Great Place to Work® Institute. Hun model geeft een objectieve standaard op het gebied van goed werkgeverschap en een mensgerichte organisatiecultuur, een standaard waar we met plezier aan voldoen en die we zelfs graag uitdagen.

Salar-260

Op de goede weg

Een onderneming mag zich Great Place to Work® noemen vanaf een algemene score van 70%. Voor de derde keer op rij behaalden we een score van meer dan 80%

Enkele opvallend hoge scores:

  • Intimiteit: Collega’s geven om elkaar, kunnen zichzelf zijn en vieren speciale gebeurtenissen.
  • Gastvrijheid: Nieuwe collega’s voelen zich meteen welkom en komen terecht in een fijne omgeving.
  • Rechtvaardigheid: Collega’s worden gelijk behandeld ongeacht leeftijd, geaardheid, origine of gender.

Toch blijkt uit de resultaten ook dat we nog wel wat verbeterpunten hebben. En daar gaan we graag mee aan de slag.

Salar blijft sterk groeien en daarom zijn wij continu op zoek naar nieuwe medewerkers

Bij Salar hebben vele medewerkers een andere achtergrond. Een juridische opleiding geeft je wellicht een goede basis om snel juridische expertise op te bouwen. Een diploma in een cijfermatige richting helpt je dan weer goed op weg om een sterke payroll expert te worden. Maar eigenlijk hechten we meer belang aan competenties en persoonlijke waarden zoals nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, klantgerichtheid en collegialiteit. In combinatie met een leergierige mindset en onze opleidingsmogelijkheden, komt die kennis vanzelf!

Wil jij ook bij het Salar team horen?