Home Personal Assistant

Personal Assistant

Salar is een sterk groeiend sociaal secretariaat in Kasterlee, een gevestigde waarde in de Kempen. Maar ook daarbuiten zijn we steeds meer actief, voornamelijk in de provincies Antwerpen en Limburg. Met meer dan 40 jaar ervaring, een gemotiveerd team van meer dan 50 specialisten en een eigen IT & juridische dienst staan wij garant voor expertise binnen handbereik. Onze medewerkers zijn experten in hun vakgebied en op die manier échte adviseurs voor meer dan 3000 ondernemingen. Wij investeren elke dag in de kennis en het welzijn van onze medewerkers door een ruim opleidingsaanbod, werken in een hedendaagse omgeving en een goede work-life balans. Dankzij onze klantgerichte en vernieuwende aanpak blijft Salar groeien. Daarom willen we ons team versterken met een Personal Assistant.

Directie

Functieomschrijving

Als persoonlijk assistent van de zaakvoerder zorg je er voor dat hij, ondanks de groei van de organisatie, zijn klanten en medewerkers de expertise en service kan blijven geven die ze gewend zijn en waarop ze mogen rekenen.  Je capteert, analyseert en kanaliseert alle vragen van klanten, medewerkers, leveranciers en andere relaties die rechtstreeks bij de zaakvoerder terecht komen via mail en telefoon.  Naarmate je kennis van Salar groeit, voel je aan welke vragen je zelf kan beantwoorden, welke issues een persoonlijke aanpak van de zaakvoerder vereisen of welke collega’s of diensten je kan vragen om hun expertise in te zetten.  Bij grotere projecten of complexere dossiers faciliteer je door bv. coördinatie en voorbereidingen voor jouw rekening te nemen. Je betrekt de juiste collega’s, werkt mee aan presentaties, leest teksten na, stemt af met de klant en zorgt voor opvolging. Je weet ten allen tijde, zowel schriftelijk als mondeling, dezelfde stijlvolle, klantgerichte en empathische manier van communiceren te hanteren waar Salar om bekend staat.

Profiel

Je volgde bij voorkeur een masteropleiding in een (sociaal-) juridische of economische richting en hebt al enkele jaren professionele ervaring in een dienstverlenende B-to-B omgeving waar kennis van wet- en regelgeving belangrijk zijn.
Je beschikt over een zeer vlotte pen zodat je ook complexere en gevoeligere adviezen en communicatie helder, stijlvol en to-the-point weet te formuleren.
Je voelt je goed in een klantgerichte, faciliterende en coördinerende rol. Interesse in HR en het ondersteunen van teams is zeker een pluspunt.
Integriteit, discretie en loyaliteit typeren jou helemaal.
Je werkt gestructureerd, grondig en met veel aandacht voor details en finesse.

Aanbod

Wij bieden jou de kans om een spilfunctie uit te oefenen in een succesvolle KMO met een heldere en uitgesproken visie op kwaliteit en dienstverlening.  Je komt van op de eerste rij in contact met boeiende bedrijfsleiders en grote en kleine ondernemingen in Vlaanderen. We voorzien een marktconform loonpakket. Daarbovenop kan je werken in een moderne en stijlvolle omgeving waarin alle tools voorhanden zijn om je job op een aangename manier uit te voeren. Onze werkweek van 34 uur maakt een goede work-life balans mogelijk.

Solliciteer hier

Als je interesse hebt om ons team te versterken, stuur dan nu jouw cv en motivatiebrief. Je kan rekenen op onze discretie. We hechten veel belang aan een zorgvuldig aanwervingsproces. Daarom zal je in een derde fase uitgenodigd worden voor een assessment bij Goelen & Gaukema HR Partners waar jouw competenties in kaart gebracht worden.

 • Persoonlijke informatie

  Vul hier je persoonlijke gegevens in

 • Jouw cv

  Upload hier je cv

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  • Jouw motivatiebrief

  • Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 1.

   Andere vacatures

   Salar Sociaal Secretariaat Expertise

   Sociaal Juridisch Expert

   Solliciteer nu
   Salar Jobs

   Payroll Talent

   Solliciteer nu
   Salar Sociaal Secretariaat klant

   Klantenadviseur

   Solliciteer nu