Home Klantenadviseur

Klantenadviseur

Salar is een sterk groeiend sociaal secretariaat in Kasterlee, een gevestigde waarde in de Kempen. Maar ook daarbuiten zijn we steeds meer actief, voornamelijk in de provincies Antwerpen en Limburg. Met meer dan 40 jaar ervaring, een gemotiveerd team van meer dan 50 specialisten en een eigen IT & juridische dienst staan wij garant voor expertise binnen handbereik. Onze medewerkers zijn experten in hun vakgebied en op die manier échte adviseurs voor meer dan 3000 ondernemingen. Wij investeren elke dag in de kennis en het welzijn van onze medewerkers door een ruim opleidingsaanbod, werken in een hedendaagse omgeving en een goede work-life balans. Dankzij onze klantgerichte en vernieuwende aanpak blijft Salar groeien. Daarom willen we ons team versterken met een klantenadviseur.

Salar-209_2

Functieomschrijving

Sociaal-juridisch adviseur die graag klanten bezoekt en informeert. Je trekt er op uit om bedrijfsleiders en HR verantwoordelijken uitleg te geven over de specifieke rol die Salar als sociaal secretariaat opneemt voor zijn klanten. Wanneer ze effectief aan boord komen, begeleid je deze nieuwe klanten stap voor stap tijdens het begin van de samenwerking met Salar.  Je legt de basisprincipes uit van ons softwarepakket, je zorgt voor alle nodige opstartdocumenten, kortom je zorgt voor een zorgeloze en vlotte start.  Naarmate jouw expertise groeit, ga je ook langs bij onze klanten om hen te begeleiden bij complexere zaken zoals het voorbereiden, adviseren en begeleiden bij sociale inspecties.  Je hoeft zelf niet alle antwoorden te kennen want je kan steeds aankloppen bij de juridische en andere experten van Salar.   Jouw focus is zorgen dat de klant geholpen wordt.  Samen nemen jullie de zorgen van de klant weg zodat hij zich kan focussen op zijn core-business. Als je niet bij klanten bent, werk je vanuit ons modern kantoor waar je alle tools voorhanden hebt om jouw dossiers administratief verder af te handelen.

Profiel

Je volgde bij voorkeur een hogere opleiding in een (sociaal-) juridische of economische richting, hebt al enkele jaren ervaring met loon- en personeelsadministratie en bent vertrouwd met het sociaal- en arbeidsrecht.
Belangrijker echter nog zijn jouw sterke communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent geen verkoper maar iemand die graag informeert en klantgericht denkt.
Je bent handig in het uitwerken van presentaties en je deinst er niet voor terug om die presentaties op een bevlogen manier aan klanten te tonen.
Ook de administratieve afhandeling van dossiers is bij jou in goede handen. Je werkt accuraat en correct.

Aanbod

Wij bieden een dynamische en boeiende job met veel klantcontacten. We zorgen ervoor dat je er op uit kan trekken met een goed gevulde rugzak; Salar is immers een sterk merk, we bieden permanente opleidingen én ook voor jou expertise binnen handbereik van onze ervaren medewerkers die je met raad en daad bijstaan bij complexere vragen. Zo kan jij doen wat je het liefste doet: met klanten rond de tafel zitten en service bieden. Uiteraard kan je vanaf dag één beschikken over een bedrijfswagen. Met onze werkweek van 34 uur streven we een goede work-life balans na.

Solliciteer nu

Als je interesse hebt om ons team te versterken, stuur dan nu jouw cv en motivatiebrief. Je kan rekenen op onze discretie. We hechten veel belang aan een zorgvuldig aanwervingsproces. Daarom zal je in een derde fase uitgenodigd worden voor een assessment bij Goelen & Gaukema HR Partners waar jouw competenties in kaart gebracht worden.

 • Persoonlijke informatie

  Vul hier je persoonlijke gegevens in

 • Jouw cv

  Upload hier je cv

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  • Jouw motivatiebrief

  • Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 1.

   Andere vacatures

   Salar Sociaal Secretariaat Expertise

   Sociaal Juridisch Expert

   Solliciteer nu
   Salar Jobs

   Payroll Talent

   Solliciteer nu
   Directie

   Personal Assistant

   Solliciteer nu