Home Junior Sales Consultant

Junior Sales Consultant

Salar is een sterk groeiend sociaal secretariaat in Kasterlee, een gevestigde waarde in de Kempen. Maar ook daarbuiten zijn we steeds meer actief, voornamelijk in de provincies Antwerpen en Limburg. Met meer dan 40 jaar ervaring, een gemotiveerd team van meer dan 50 specialisten en een eigen IT & juridische dienst staan wij garant voor expertise binnen handbereik. Onze medewerkers zijn experten in hun vakgebied en op die manier échte adviseurs voor meer dan 3000 ondernemingen. Wij investeren elke dag in de kennis en het welzijn van onze medewerkers door een ruim opleidingsaanbod, werken in een hedendaagse omgeving en een goede work-life balans. Dankzij onze klantgerichte en vernieuwende aanpak blijft Salar groeien. Daarom willen we onze 3-koppige klantendienst versterken met een Junior Sales Consultant met interesse in sociale wetgeving en payroll.

Salar-209_2

Functieomschrijving

Als sales consultant bij Salar hoef je géén klanten te werven. Geen targets, geen koude prospectie, geen commerciële acties,…
Wat doe je bij ons dan wèl in onze buitendienst?

 • Je trekt er wèl op uit om bedrijfsleiders en HR verantwoordelijken uitleg te geven over de specifieke rol die Salar opneemt als hun gesprekspartner voor de loon- en personeelsadministratie.
 • Je ontzorgt en begeleidt wèl nieuwe klanten tijdens het begin van de samenwerking met Salar.
 • Naarmate jouw expertise groeit, ga je óók langs bij onze klanten om hen te begeleiden bij complexere zaken zoals het voorbereiden, adviseren en begeleiden bij sociale inspecties.
 • Je hoeft niet àlle antwoorden te kennen want je kan steeds aankloppen bij de juridische en andere experten van Salar.

Profiel

Je beschikt over een hoger diploma maar het allerbelangrijkste zijn jouw sterke communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent geen verkoper maar iemand die graag informeert en klantgericht denkt.
Je bent handig in het uitwerken van presentaties die je op een bevlogen manier aan klanten toont.
Ervaring met loon- en personeelsadministratie of kennis van het sociaal- en arbeidsrecht hoeft niet per se, maar je hebt er wèl interesse in.

Aanbod

Wij bieden een dynamische en boeiende job met veel klantcontacten in jouw thuisomgeving: de Kempen. We zorgen ervoor dat je er op uit kan trekken met een goed gevulde rugzak; Salar is immers een sterk merk! We bieden permanente opleidingen én ook voor jou “expertise binnen handbereik” van onze ervaren medewerkers. Zo kan jij doen wat je het liefste doet: met klanten rond de tafel zitten en service bieden. Uiteraard kan je vanaf dag één beschikken over een bedrijfswagen. Met onze werkweek van 34 uur streven we een goede work-life balans na.

Solliciteer nu

Als je interesse hebt om ons team te versterken, stuur dan nu jouw cv en motivatiebrief. Je kan rekenen op onze discretie én een snelle reactie.

 • Persoonlijke informatie

  Vul hier je persoonlijke gegevens in

 • Jouw cv

  Upload hier je cv

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  • Jouw motivatiebrief

  • Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 1.

   Andere vacatures

   Salar Sociaal Secretariaat Expertise

   Sociaal Juridisch Expert

   Solliciteer nu
   Salar Jobs

   Salarisexpert

   Solliciteer nu